In Memoriam

Jambo

Hij was een hele speciale. Hij heeft ons heel veel geleerd en zit nog steeds onder onze huid. 

Danku Jambo, je bent de mascotte van Kirafiki rescue. 


  In Memoriam 

Hallo lieve Monique, Werner en Danielle, 

Een klein berichtje van aan de andere kant van de Rainbow Bridge. We kunnen nu niet echt meer communiceren maar ik kan nog wel in jullie harten kijken. 

Werner bedankt omdat je mij geleerd hebt dat het ook op een zachte manier kan. 

Danielle bedankt omdat je bereid was om mij zolang bij je te houden en de naald in de hooiberg te vinden : Monique 

Monique, jij hebt mij in je hart gesloten, je beloofde mij een toekomst, we geloofden er beiden in. 

We hebben in die korte tijd heel veel leuke dingen gedaan en je hebt mij heel veel geleerd maar je hebt mij het beste gegeven wat mij kon overkomen : je warme liefde, die sluit ik voor altijd in mijn hondenhart ! 

Dank voor alles 

Bodhi/Jambo


Gwen

In Memoriam

Ze heeft bijna 10j gewacht en daar was ze dan eindelijk de warme liefde, het warme nest. Spijtig genoeg heeft ze er slechts een paar maanden van mogen genieten….slaap zacht lieve Gwen en doe de groeten aan iedereen die ons kent daar aan de andere kant van de Rainbowbridge :

Hieronder de tekst geschreven voor Gwen door Ingrid en Dorine.

 

Gwen was een lieve knuffel. Zo gauw ze de gelegenheid zag kwam ze lekker tegen me aan zitten. 's Morgens kwispelde ze bij het opstaan bijna haar staart er af. En als ze binnen had geplast kwam ze stilletjes voor me staan alsof ze zich schuldig voelde en verwachtte dat ik boos zou worden. Nee natuurlijk niet en als ik haar dan gerust stelde begon het kwispelen alsnog. En ze was heerlijk ondeugend. Het is even wennen want de kastdeuren en andere deuren blijven nu gewoon dicht haha. En geen hond meer die op de achterbank van de auto springt in afwachting van wanneer we vertrekken om dan ook nog stiekem op de passagiersstoel te gaan zitten. En zo valt er wel meer te benoemen. We missen haar vreselijk.

Sky


In loving memory of Sky...
Vandaag hebben we een heel moeilijke beslissing moeten nemen......
Lieve Sky, we zijn met je tot aan de Rainbow Bridge gewandeld en daar hebben we je losgelaten....zonder beperkingen.
Je rende met al je krachten de brug over, vol energie zoals we je kenden.
Op het einde van de brug keek je nog éénmaal om....je ogen vertelden ons alles :
Lieve Jan en Iris bedankt voor alles wat je me geleerd hebt samen met Werner. Maar vooral dank voor de warme liefde die jullie mij gegeven hebben. Vanop mijn Rainbow Wolk blijf ik jullie voor altijd volgen.....tot ooit.... Sky

Hondo