Honden die een nieuwe thuis zoeken

 Momenteel worden er geen herplaatsers op deze website vermeld. De herplaatsers vindt je op de FBpagina Kirafiki.                                                       Fien

 

 

 

 

Hallo iedereen
Maak kennis met deze diva: Fien! Fien is een prachtige Mechelaar die ook alle kenmerken heeft van het ras. Dit wil zeggen dat ze  on-geloof-lijk trouw is aan haar baas en nooit van diens zijde zal wijken. Tegelijk is Fien ook onzeker. Wanneer de situatie te druk wordt of wanneer vreemden te snel te dicht komen, weet ze niet goed hoe ze hiermee moet omgaan. Haar natuurlijke reactie is dan happen als waarschuwingssignaal. Dit kan soms plots komen en fout worden geïnterpreteerd.
Er wordt heel veel met Fien getraind maar niet op een hondenschool omdat ook daar te veel prikkels zijn voor haar. Zoals je wel al kon raden kent ze al een heel arsenaal aan commando's voor elke situatie. Een baas die van Fien houdt zoals ze is, heeft volledige controle over haar gedrag. Fientje houdt enorm van apport- en zoekspelletjes. Maar ze werkt ook graag aan haar conditie door te gaan Canicrossen en Bikejöring.Voor deze prachtige hond zijn we eigenlijk op zoek naar een baas die zijn of hart heeft verloren aan het ras. Iemand die consequent en rustig is maar tegelijk ook heel actief. Er is nog heel veel over Fien te vertellen dus stuur ons gerust een mail waarin je jezelf voorstelt en dan bekijken wij of er een match is! 

 

 


Fien heeft haar thuis gevonden bij de onderstaande organisatie. Wie wilt peter of meter worden ? 

Voor meer info:

www.helpingdogs.be